sábado, 25 de octubre de 2014

Taller de transferència d'imatges / Taller de transferencia de imágen.

Hola!, avui us vull ensenyar el resultat del taller que vaig realitzar el passat dijous sobre transferència d'imatges. Tenia moltes ganes d'aprendre aquesta tècnica així que quan em vaig assabentar que la Marta de doblecara realitzava aquest taller no m'ho vaig pensar. A més a més de passar-ho molt bé tornant a veure cares conegudes vaig aprendre aquesta tècnica molt senzilla i amb un resultat espectacular. El taller el vam realitzar a una cafeteria molt acollidora del barri, Cucamonas; Us la recomano.
 
Hola!, hoy os quiero enseñar el resultado del taller que hice el pasado jueves sobre transferencia de imagen. Tenia muchas ganas de aprender esta técnica así que en cuanto supe que Marta de doblecara realizaba este taller no me lo pensé. A parte de pasármelo genial y volver a ver caras conocidas aprendí esta técnica tan sencilla a la cual le veo muchos usos y con un resultado espectacular. El taller lo realicé en Cucamonas, una cafetería muy acogedora de mi barrio, os la recomiendo.

Us deixo les imatges del procés i el resultat final. 
 Os dejo la imágenes del proceso y el resultado final. 





 

Desitjo que us hagi agradat, fins aviat!
Espero que os haya gustado, hasta pronto!





viernes, 17 de octubre de 2014

Tutorial: Acuarela + embossing

Hola!, avui us porto el meu primer vídeo tutorial. Fa dies vaig fer una postal amb la tècnica de l'embossing i aquarel·la i va agradar tant que molts em vau demanar un tutorial. Doncs aquí el teniu! Espero que us agradi i que disculpeu l'edició del mateix, ja que sóc amateur en el tema vídeos!  Per veure el vídeo, feu clic a la imatge.


Hola! hoy os traigo mi primer video tutorial. Hace unos días realicé una postal con la técnica del embossing y acuarelas y muchos de vosotros me pedisteis un tutorial. Pues hache lo tenéis!. Espero que os guste y disculpad la edición del mismo, pero soy amateur en el tema de los videos! Para ver el video, haced clic sobre la imagen.

https://www.youtube.com/watch?v=rOa3xw3FyWw


jueves, 16 de octubre de 2014

Noves postals viatgeres / Nuevas postales viajeras

Hola!! Avui us porto dues novetats, la primera, el canvi d'imatge del blog. Ja feia dies que el volia canviar i avui m'he decidit. Volia transmetre l'essència d' Estrelles de colors i per això necessitava redecorar l'espai. En aquesta entrada a més a més, us vull ensenyar les noves postals viatgeres que he anat confeccionant des de l'última entrada (us deixo l'enllaç per si no la vau llegir). 

 Hola! Hoy os traigo dos novedades. La primera es el cambio de look del blog. Llevaba muchos días pensando en cambiarlo y hoy me he decidido. Quería transmitir la esencia de Estrelles de colors y para eso era necesario redecorar el espacio. En esta entrada os quiero mostrar todas las postales viajeras que he ido confeccionando desde la entrada anterior (os dejo el enlace por si no la habéis leído).




















Fins aviat!

Hasta pronto!